Booking.com

Pizzagate: Pederastes amb poder polític.

Una noticia real o falsa?

per Simon Harris - 28/11/2016

Sota el nom Pizzagate, hi ha rumors en Estats Units sobre la possibilitat d'una xarxa de pederastes conectada amb el Partit Demòcrata. Val la pena investigar si la noticia és real? 


XCloneNoticies Falses?

Hem sentit molt sobre noticies suposadament falses en connexió amb les eleccions als estats units i atès que crec que part de la meva feina és parlar de noticies que encara no han arribat a la premsa catalana, us faig aquesta discussió sobre si l'escàndol pizzagate pot ser de veritat o no.

El nou escandol es diu Pizzagate i és la nova noticia ocupant les xarxes socials. De moment només és una sospita que gent del partit demòcrata, sobretot el seu cap de campanya John Podesta, està relacionada amb una xarxa de pederastes que sort de la pizzeria Comet Ping Pong a Washington.

La sospita ha sortit de blogaires que estàn investigant els Wikileaks i la premsa convencional l'ha tildat de noticia falsa o de teoría de conspiració.

Evidentment jo sóc un blogaire més i no tinc cap prova però crec que val la pena analitzar si és probable o possible que la noticia tingui alguna cosa de veritat. Jo he trigat un parell d'hores només en trobar tota aquesta informació. Amb els noms i els enllaços que trobareu en l'article, vosaltres podeu fer ho mateix. 

Jimmy Savile

En primer lloc sóc britànic i tinc molt present l'escàndol de Sir Jimmy Savile, un famós presentador de la BBC que va morir en 2011 i després de la seva mort es va descubrir que havia abusat de centenars de nens i nenes, dones i fins i tot morts durant una carrera de mes de 50 anys.

Va ser amic de la familia reial britànica i de molts polítics importants i va fer tot en ple llum de dia i per tant es va sospitar que la xarxa de pederastes anava molt més lluny.

Jeffrey Epstein

En 2008, Jeffrey Epstein, un financer que va donar 94,000 dolars a diverses candidats del Partit Demòcrata, va ser empresonat per solicitar sexe amb una noia de 13 anys.

Bill Clinton, el Princep Andrew d'Anglaterra i altres famosos i poderosos feian viatges en el seu avió privat que ha rebut el nom de La Lolita Express entre 2000 i 2008, inclós a una illa privada que té una especie de temple construit en la costa i que la premsa sensacionalista ha nomenat l'illa pederasta.

Anthony Weiner

Anthony Weiner, el marit de Huma Abedin, ha estat agafat tres vegades en 2011, 2013 i ara en 2016 enviant fotos dels seus genitals a nenes menors d'edat. Aquesta última vegada durant la campanya electoral, el bebé de la parella va estar present en la foto i això ha causat la separació de la parella.

Spirit Cooking

En un dels Wikileaks, John Podesta, el cap de campanya de Hillary Clinton, convida el seu germà Tony, un altre demòcrata poderós, a un dinar de Spirit Cooking, literalment Cuinar Espirits, a la casa de Marina Abramovic.

Marina Abramovic és una artista que vend rituals satànics com art. Barreja esperma, sang i pi-pi i escriu coses en la pared i llença el liquid sobre ninots. Diu que quan es fan en una galeria d'art els rituals són art i quan es fan en privat són reals.

Pizzagate

També entre els Wikileaks de John Podesta, hi molts correus que fan referència a festes de pizza amb referències especifiques a les coses que menjaràn que semblen que estèn parlant d'altra cosa i fent servir una especie de codi.

Segons gent en internet, hotdog vol dir nen, pizza és nena, cheese és nena petita, pasta és nen petit, ice cream o gelat és prostitut masculí, walnut o nuez és persona de color, map o mapa és semen i sauce o salsa és orgia.

Comet Ping Ping

Sembla que els reunions es fan a Comet Ping Pong en Washington on el propietari James Alefantis és ex-company sentimental de David Brock, que és una figura molt important en el Partit Demòcrata i fundador de Media Matters, una organització que controla la premsa per noticies falses i rep diners del globalista George Soros.

En Conclusió

Totes aquestes proves són circumstancials però si no és real, Pizzagate sembla una noticia força plausible que requereix més investigació. Per fer això, jo només he trigat un parell d'hores amb Google. 

Evidentment, no puc fer acusacions però us deixo amb aquesta foto del compte Instagram de Comet Ping Pong. Us sembla normal?


El Resúm en YouTube - Una Mica Més Extens

Have Something To Say About This Topic?

Do you have a great information to add or an opinion to express about on this topic? Share it!

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.